Super Mario Bros. Movie, De 2D NL (2023)

Super Mario Bros. Movie, De 2D NL

25-09-2023
Illumination en Nintendo, twee wereldberoemde namen uit de entertainmentindustrie, bundelen voor het eerst hun krachten voor THE SUPER MARIO BROS. MOVIE, een nieuwe bioscoopfilm over een van de bekendste loodgieters uit de popcultuur. In de film, gebaseerd op de wereld uit Nintendo’s Mario-games, wordt het publiek meegenomen naar een uniek, kleurrijk en fantastisch universum voor een uitbundige film vol actie en humor. Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario (Chris Pratt; Jurassic World-films , The LEGO Movie-franchise) en zijn broer Luigi (Charlie Day; It’s Always Sunny in Philadelphia) via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad (Keegan-Michael Key; The Lion King), een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach (Anya Taylor-Joy;The Queen’s Gambit) ontdekt Mario zijn eigen krachten.

Regisseur Super Mario Bros. Movie, De 2D NL

Michael Jelenic

Schrijvers Super Mario Bros. Movie, De 2D NL

Onbekend

Cast Super Mario Bros. Movie, De 2D NL

Florus van Rooijen
Thijs van Aken
Vajèn van den Bosch
Marcel Jonker
Juliann Ubbergen
Huub Dikstaal
Milan van Weelden

Filmagenda van Super Mario Bros. Movie, De 2D NL

Super Mario Bros. Movie, De 2D NL

Wil jij weten waar Super Mario Bros. Movie, De 2D NL op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Super Mario Bros. Movie, De 2D NL draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Super Mario Bros. Movie, De 2D NL informatie

Benieuwd waar Super Mario Bros. Movie, De 2D NL over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Super Mario Bros. Movie, De 2D NL. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Super Mario Bros. Movie, De 2D NL al heeft ontvangen.

Super Mario Bros. Movie, De 2D NL trailer

Benieuwd of Super Mario Bros. Movie, De 2D NL iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Super Mario Bros. Movie, De 2D NL jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Super Mario Bros. Movie, De 2D NL kunt kijken!