https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205182-2b9a1091947804be30da493ddd43124347529480/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Tatta's (2022)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Tatta's

12
87 minuten 22-12-2022

Filmposter De Tatta's

Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.

Regisseur De Tatta's

Jamel Aattache

Schrijvers De Tatta's

Onbekend

Cast De Tatta's

Fatma Genc
Leo Alkemade
Leonie ter Braak
Marouane Meftah
Oussama Ahammoud
Sinan Eroglu
Sterre Koning
Vonneke Bonneke

Filmagenda van De Tatta's

De Tatta's

Wil jij weten waar De Tatta's op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Tatta's draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Tatta's informatie

Benieuwd waar De Tatta's over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Tatta's. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Tatta's al heeft ontvangen.

De Tatta's trailer

Benieuwd of De Tatta's iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Tatta's jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Tatta's kunt kijken!