De Tatta's Marathon (2024)

De Tatta's Marathon

90 minuten 22-07-2024
De succesfilm van vorig jaar komt terug. Vanaf donderdag 14 december is de Tatta's 2 te zien in de bioscoop. Maar exclusief voor jou draaien we deel 1 en deel 2 één dag eerder. Voor €15,- ga je niet naar 1, maar naar 2 films. En wij zorgen voor een bitterhapje in de pauze. Programma is alsvolgt: 18.30 uur inloop 19.00 uur De Tatta's deel 1 zonder pauze 20.30 uur (+/-) Pauze inclusief hapje 20.45 uur De Tatta's deel 2 zonder pauze De Tatta's Deel 1 Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest. De Tatta's Deel 2 In De Tatta's 2 staat de familie Van Kampen opnieuw een grote verrassing te wachten. Ze hebben zich net lekker gesetteld tussen hun nieuwe vrienden, wanneer ze het bericht krijgen dat de Hollandwijk met sloop wordt bedreigd. Tot overmaat van ramp komt Eriks vader, de oppertatta, bij hen wonen en raakt alles wat de Tatta’s hebben opgebouwd volstrekt uit balans.

Regisseur De Tatta's Marathon

Jamel Aattache

Schrijvers De Tatta's Marathon

Onbekend

Cast De Tatta's Marathon

Leo Alkemade
Leonie ter Braak
Sterre Koning
Sem van der Horst
Oussama Ahammoud
Sinan Eroglu
John Buijsman
Janice Blok
Vonneke Bonneke
Roosmarijn Wind
Leona Philippo
Margot Ros
Izzle
Reginio ‘Rarko’ Resida
Omar Ahaddaf
Thomas Brok

Filmagenda van De Tatta's Marathon

De Tatta's Marathon

Wil jij weten waar De Tatta's Marathon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Tatta's Marathon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Tatta's Marathon informatie

Benieuwd waar De Tatta's Marathon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Tatta's Marathon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Tatta's Marathon al heeft ontvangen.

De Tatta's Marathon trailer

Benieuwd of De Tatta's Marathon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Tatta's Marathon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Tatta's Marathon kunt kijken!