https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217743-f9b03144b0f0d2cd7a8ca381cfa2cf408ba33842/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Terugreis (2024)

Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan.

De Terugreis

98 minuten 21-03-2024

Filmposter De Terugreis

Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan.

Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan. Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

Regisseur De Terugreis

Jelle de Jonge

Schrijvers De Terugreis

Marijn de Wit

Cast De Terugreis

Martin van Waardenberg
Leny Breederveld

Filmagenda van De Terugreis

De Terugreis

Wil jij weten waar De Terugreis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Terugreis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Terugreis informatie

Benieuwd waar De Terugreis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Terugreis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Terugreis al heeft ontvangen.

De Terugreis trailer

Benieuwd of De Terugreis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Terugreis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Terugreis kunt kijken!