De Terugreis - 50+ Bios en Regulier (2024)

De Terugreis - 50+ Bios en Regulier

24-04-2024
Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

Regisseur De Terugreis - 50+ Bios en Regulier

Jelle de Jonge

Schrijvers De Terugreis - 50+ Bios en Regulier

Onbekend

Cast De Terugreis - 50+ Bios en Regulier

Martin van Waardenberg
Leny Breederveld

De Terugreis - 50+ Bios en Regulier

Wil jij weten waar De Terugreis - 50+ Bios en Regulier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Terugreis - 50+ Bios en Regulier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Terugreis - 50+ Bios en Regulier informatie

Benieuwd waar De Terugreis - 50+ Bios en Regulier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Terugreis - 50+ Bios en Regulier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Terugreis - 50+ Bios en Regulier al heeft ontvangen.

De Terugreis - 50+ Bios en Regulier trailer

Benieuwd of De Terugreis - 50+ Bios en Regulier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Terugreis - 50+ Bios en Regulier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Terugreis - 50+ Bios en Regulier kunt kijken!