Terugreis, De Senioren voorstelling (2024)

Terugreis, De Senioren voorstelling

25-04-2024
Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

Regisseur Terugreis, De Senioren voorstelling

Jelle de Jonge

Schrijvers Terugreis, De Senioren voorstelling

Onbekend

Cast Terugreis, De Senioren voorstelling

Martin van Waardenberg
Leny Breederveld

Terugreis, De Senioren voorstelling

Wil jij weten waar Terugreis, De Senioren voorstelling op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Terugreis, De Senioren voorstelling draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Terugreis, De Senioren voorstelling informatie

Benieuwd waar Terugreis, De Senioren voorstelling over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Terugreis, De Senioren voorstelling. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Terugreis, De Senioren voorstelling al heeft ontvangen.

Terugreis, De Senioren voorstelling trailer

Benieuwd of Terugreis, De Senioren voorstelling iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Terugreis, De Senioren voorstelling jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Terugreis, De Senioren voorstelling kunt kijken!