https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217664-3e018041e169562514c7558c71424b0e9a6a666d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Verdwenen Stad (2024)

6
Het onbekende verhaal van de Amsterdamse stadstram die samenwerkte met de nazi's en tienduizenden Joden naar de treinstations deporteerde, op weg naar de vernietigingskampen.

Verdwenen Stad

6
95 minuten 14-03-2024

Filmposter Verdwenen Stad

Het onbekende verhaal van de Amsterdamse stadstram die samenwerkte met de nazi's en tienduizenden Joden naar de treinstations deporteerde, op weg naar de vernietigingskampen.

Nooit eerder werd de onthutsende rol van de Amsterdamse tram verteld die collaboreerde met de nazi-bezetter en tienduizenden Joden wegvoerde, waaronder Anne Frank en haar familie. Willy Lindwer en Guus Luijters reisden door de stad met de originele tram die de Joden deporteerde op zoek naar het onbekende verhaal. Ze spraken met de laatste overlevenden die afgevoerd zijn met de tram vanaf de vele ‘schuldige plekken’. Verdwenen Stad geeft een nieuwe en onthullende kijk op de moord op de Amsterdamse Joden.

Bekijk het aanbod van Verdwenen Stad

Verdwenen Stad Verdwenen Stad Verdwenen Stad
Filmposter Filmposter Verdwenen Stad

Regisseur Verdwenen Stad

Willy Lindwer

Schrijvers Verdwenen Stad

Onbekend

Cast Verdwenen Stad

Onbekend

Filmagenda van Verdwenen Stad

Verdwenen Stad

Wil jij weten waar Verdwenen Stad op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Verdwenen Stad draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Verdwenen Stad informatie

Benieuwd waar Verdwenen Stad over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Verdwenen Stad. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Verdwenen Stad al heeft ontvangen.

Verdwenen Stad trailer

Benieuwd of Verdwenen Stad iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Verdwenen Stad jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Verdwenen Stad kunt kijken!