https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/163642-7741f34eb13d708151d8b684e687eb5dd1492982/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Veroordeling (2021)

12 Angst Grof taalgebruik
Hét verhaal over de Deventer moordzaak.

De Veroordeling

12 Angst Grof taalgebruik
130 minuten 02-09-2021

Filmposter De Veroordeling

Hét verhaal over de Deventer moordzaak.

Televisiejournalist Bas Haan (Fedja van Huêt) creëert zijn eigen monster wanneer hij in zijn onderzoek naar de Deventer moordzaak steeds meer in het kamp wordt gezogen van degenen die ‘de klusjesman’ van moord beschuldigen. Een media-hetze is het gevolg waardoor het leven van 'de klusjesman’ en zijn vrouw verandert in een ware nachtmerrie. Onthutst door deze 'trial by media' besluit Bas de complotten te bestrijden met de feiten, maar tot zijn frustratie blijkt de beeldvorming sterker dan de werkelijkheid. Hij gaat tot het uiterste om de waarheid boven tafel te krijgen: is er iemand ten onrechte veroordeeld door de rechter of is er juist sprake van een onschuldig slachtoffer?

Regisseur De Veroordeling

Sander Burger

Schrijvers De Veroordeling

Bert Bouma

Sander Burger

Bas Haan

Joram Willink

Cast De Veroordeling

Fedja van Huêt
Yorick van Wageningen
Lies Visschedijk
Lies Visschendijk
Mark Kraan

Alternatieve titels

De Veroordeling

The Judgement

Filmagenda van De Veroordeling

De Veroordeling

Wil jij weten waar De Veroordeling op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Veroordeling draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Veroordeling informatie

Benieuwd waar De Veroordeling over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Veroordeling. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Veroordeling al heeft ontvangen.

De Veroordeling trailer

Benieuwd of De Veroordeling iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Veroordeling jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Veroordeling kunt kijken!