De Vogelhuis Verhaaltjes (2024)

De Vogelhuis Verhaaltjes

22-05-2024
In deze heerlijke verhaaltjes maken we onder andere kennis met een verlegen vogeltje dat achterin een vrachtwagen achterblijft, met een nijlpaard die zijn bibs te groot vindt en met een pinguïn die het koud heeft. In een ander verhaal wordt Duimelijntje ontvoerd om te trouwen met een lelijke pad. Vervolgens leren we vijf rare vogels kennen; de ene was geperforeerd, de tweede was dubbelgevouwen, de derde was heel zacht, de andere altijd ondersteboven en de laatste totaal mislukt. Op een dag ontmoetten ze de perfecte! Peuterpretfilms € 6,- / kind € 5,- 

Regisseur De Vogelhuis Verhaaltjes

Onbekend

Schrijvers De Vogelhuis Verhaaltjes

Onbekend

Cast De Vogelhuis Verhaaltjes

Onbekend

Filmagenda van De Vogelhuis Verhaaltjes

De Vogelhuis Verhaaltjes

Wil jij weten waar De Vogelhuis Verhaaltjes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Vogelhuis Verhaaltjes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Vogelhuis Verhaaltjes informatie

Benieuwd waar De Vogelhuis Verhaaltjes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Vogelhuis Verhaaltjes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Vogelhuis Verhaaltjes al heeft ontvangen.

De Vogelhuis Verhaaltjes trailer

Benieuwd of De Vogelhuis Verhaaltjes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Vogelhuis Verhaaltjes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Vogelhuis Verhaaltjes kunt kijken!