't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow (2023)

't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow

03-10-2023
Deze voorstelling is in 't Poelhuys. Prinses Anna doet niets liever dan zingen. Zij zingt alle liedjes die ze mooi vindt: van Dikkertje Dap tot Morgen uit de musical Annie en van Laat het los uit Frozen tot Hoofd, schouders, knie en teen. Toen zij zes jaar was, is haar vader de koning op reis gegaan en nooit meer terug gekomen. Boze tongen beweren dat haar stiefmoeder hier meer van weet. Door te zingen, vergeet Anna even dat haar leven zo veranderd is. Nu haar vader weg is, kan haar stiefmoeder ongestoord genieten van alle luxe. Ze draagt de mooiste jurken, maar geeft de prinses alleen reststukjes stof, waar ze dan zelf haar kleding van moet naaien. Kinderen uit het dorp noemen haar dan ook de Lapjesprinses. Op een dag komt er een koopman langs met mooie stoffen. 'Doe de restanten maar', zegt de stiefmoeder, 'dat is goed genoeg voor dat wicht!' Prinses Anna begint aan haar kerstjurk, want alleen daarmee mag ze naar De Vrolijk Verrassende Kerstshow. Net op tijd is de jurk klaar. Hij is heel mooi geworden. Nu kan ze eindelijk aan iedereen haar favoriete liedjes laten horen. Op het feest komt ze een quizmaster, een lakei en heel veel andere kinderen tegen. Prinses Anna mag de mooiste liedjes zingen, meedoen aan een quiz, de kerstboom versieren, musiceren en zelfs een schilderij maken..... Uiteraard zullen de kinderen haar daarbij gaan helpen. Dat zorgt voor veel verrassingen en een vrolijk kerstfeest voor iedereen!!

Regisseur 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow

Onbekend

Schrijvers 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow

Onbekend

Cast 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow

Onbekend

't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow

Wil jij weten waar 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow informatie

Benieuwd waar 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow al heeft ontvangen.

't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow trailer

Benieuwd of 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 't Poelhuys - De Vrolijk Verrassende Kerstshow kunt kijken!