https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/214781-f660815013a3608f6f5a2e02eb5ba177aae814be/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Vuurlinie (2023)

16
Hollywood regisseur Roel Reiné brengt een indrukwekkend verhaal over de strijd aan het front en die na terugkomst, geïnspireerd op het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon. Waldemar Torenstra kruipt in de rol van Marco en voert een sterrencast aa

Bekijk trailer

De Vuurlinie

16
120 minuten 14-09-2023

Filmposter De Vuurlinie

Hollywood regisseur Roel Reiné brengt een indrukwekkend verhaal over de strijd aan het front en die na terugkomst, geïnspireerd op het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon. Waldemar Torenstra kruipt in de rol van Marco en voert een sterrencast aa

Hollywood regisseur Roel Reiné brengt een indrukwekkend verhaal over de strijd aan het front en die na terugkomst, geïnspireerd op het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon. Waldemar Torenstra kruipt in de rol van Marco en voert een sterrencast aan met o.a. Sallie Harmsen, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf, Pierre Bokma, Tibor Lukács en Huub Stapel. Op missie in Afghanistan leidt Marco (Waldemar Torenstra) zijn manschappen op sterke wijze door vuurgevechten. Hij ontvangt daarvoor de hoogste onderscheiding die Nederland kent: de Militaire Willems-Orde. In de jaren erna raakt Marco echter in opspraak. Tegelijk worstelt de militair met trauma’s die hij zelfs met zijn liefde Mirjam niet kan delen en in de media en op straat heeft iedereen een mening over hem. Marco belandt in een emotionele rollercoaster. Wanneer hij zijn gelijk probeert te bewijzen, staat hij misschien wel voor zijn moeilijkste missie ooit.

Regisseur De Vuurlinie

Roel Reiné

Schrijvers De Vuurlinie

Onbekend

Cast De Vuurlinie

Angela Schijf
Jeroen Spitzenberger
Mike Weerts
Sallie Harmsen
Steef de Bot
Tibor Lukacs
Waldemar Torenstra
Pierre Bokma
Huub Stapel
Zouhair Mtazi
Sanne Langelaar
Pepijn Schoneveld
Olaf Ait Tami
Tim Olivier Somer
Yamill Jones
Illias Adab

De Vuurlinie

Wil jij weten waar De Vuurlinie op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Vuurlinie draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Vuurlinie informatie

Benieuwd waar De Vuurlinie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Vuurlinie. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Vuurlinie al heeft ontvangen.

De Vuurlinie trailer

Benieuwd of De Vuurlinie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Vuurlinie jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Vuurlinie kunt kijken!