De Wijde Wereld (2018)

De Wijde Wereld

56 minuten 2018

Recensies De Wijde Wereld

MovieMeter: 4

Filmposter De Wijde Wereld

Als kind afscheid moeten nemen van vriendjes, ooms en tantes, opa’s en oma’s. Alles moeten achterlaten wat je kent, en dan terecht komen in een land waar je de taal niet verstaat en de gewoontes niet begrijpt. Dat overkwam Mina en Melika die als kind met hun ouders van hun plek werden verdreven. En de jonge Hamza die samen met zijn broers op het vliegtuig naar een ander continent werd gezet door zijn moeder. In Nederland komen ze terecht op de school van Teade Walma, speciaal bedoeld voor deze ontheemde en onthechte kinderen.
Filmposter Filmposter De Wijde Wereld

Regisseur De Wijde Wereld

Sherman De Jesus

Schrijvers De Wijde Wereld

Sherman De Jesus

Cast De Wijde Wereld

Onbekend

De Wijde Wereld

Wil jij weten waar De Wijde Wereld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Wijde Wereld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Wijde Wereld informatie

Benieuwd waar De Wijde Wereld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Wijde Wereld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Wijde Wereld al heeft ontvangen.

De Wijde Wereld trailer

Benieuwd of De Wijde Wereld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Wijde Wereld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Wijde Wereld kunt kijken!