https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220220-b624eda2aa9d4f36a1f5d23defc919b8d9ad4812/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Wilde Noordzee (2024)

Natuur die zich niet laat temmen.

De Wilde Noordzee

88 minuten 12-09-2024

Filmposter De Wilde Noordzee

Natuur die zich niet laat temmen.

Duik mee de diepte in met de avontuurlijke film De Wilde Noordzee. We volgen de ervaren duiker en cameraman Peter van Rodijnen, die de afgelopen 20 jaar in zeeën over de hele wereld heeft gefilmd. Geïnspireerd door de befaamde ontdekkingsreiziger Jacques Cousteau besluit Peter de onbekende onderwaterwereld van de Noordzee in beeld te brengen. Zo dichtbij, maar tegelijk zo onbekend: de Noordzee, het grootste natuurgebied van ons land! Als Peter aan zijn onderwaterreis begint, wordt hij al snel geconfronteerd met grote uitdagingen. Hij krijgt te maken met gevaarlijke en krachtige stromingen, slecht zicht in troebel water en hevige stormen, maar zijn vastberadenheid om de geheimen van dit ongetemde natuurwonder te ontrafelen wankelt nooit. Aanvankelijk dacht hij in de Noordzee vooral grote en iconische diersoorten zoals de reuzenhaai, orka en tonijn te gaan filmen. Maar al snel realiseert hij zich dat deze slechts een onderdeel zijn van een veel groter en onderling verbonden systeem en dat de gezondheid van de Noordzee afhangt van ál haar bewoners, van het kleinste plankton tot de grootste haai. Met verbluffende en oogstrelende beelden onthult Peter van Rodijnen een spectaculaire onderwaterwereld, die voor de meesten van ons volkomen onbekend is. Een onvergetelijk avontuur voor jong en oud!
De Wilde Noordzee De Wilde Noordzee De Wilde Noordzee
Filmposter Filmposter De Wilde Noordzee

Regisseur De Wilde Noordzee

Mark Verkerk

Schrijvers De Wilde Noordzee

Onbekend

Cast De Wilde Noordzee

Onbekend

Filmagenda van De Wilde Noordzee

De Wilde Noordzee

Wil jij weten waar De Wilde Noordzee op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Wilde Noordzee draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Wilde Noordzee informatie

Benieuwd waar De Wilde Noordzee over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Wilde Noordzee. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Wilde Noordzee al heeft ontvangen.

De Wilde Noordzee trailer

Benieuwd of De Wilde Noordzee iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Wilde Noordzee jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Wilde Noordzee kunt kijken!