De Wilde Waard (2022)

De Wilde Waard

23-05-2022
Al meer dan 130 voorstellingen vertoond sinds september. En nu weer enkele voorstellingen te zien. Prijswinnaar Wildlife Festival Rotterdam beste ‘Independent Production’. Ook na de lopckdown zal de De Wilde Waard nog te zien zijn in Landvast. Elke donderdagavond omstreeks 20.00 uur komt de nieuwe speelweek online. De Alblasserwaard is een prachtig oud-Hollands weidegebied gelegen in het zuiden van het Groene Hart. Je vindt er uitgestrekte weilanden, plassen, lange sloten, molens en heel veel wilde dieren. Het is het leefgebied van grutto’s, purperreigers, hazen, brandganzen, reeën, heikikkers, bruine kiekendieven en argusvlinders. We volgen deze dieren op cruciale momenten in hun leven en ontdekken welke uitdagingen zij hier allemaal voor hun kiezen krijgen. Wilt u een met een groep (meer dan 20 personen) een privé voorstelling? Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (078 6912923) en vraag naar Hans of Edgar.

Regisseur De Wilde Waard

Stijn Philips

Schrijvers De Wilde Waard

Onbekend

Cast De Wilde Waard

Onbekend

Filmagenda van De Wilde Waard

De Wilde Waard

Wil jij weten waar De Wilde Waard op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Wilde Waard draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Wilde Waard informatie

Benieuwd waar De Wilde Waard over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Wilde Waard. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Wilde Waard al heeft ontvangen.

De Wilde Waard trailer

Benieuwd of De Wilde Waard iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Wilde Waard jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Wilde Waard kunt kijken!