De Witte Waan (1984)

16 Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

De Witte Waan

16 Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
96 minuten Drama 1984

Recensies De Witte Waan

MovieMeter: 3,5

Filmposter De Witte Waan

Een aan heroïne verslaafde kunstenaar (Thom Hoffman) koestert zijn zelf gekozen isolement. Terwijl hij in een leegstaande fabriek aan het schilderen is, spuit hij heroïne in. Hij droomt dan dat hij als een adelaar boven de mensen uitvliegt. Als zijn moeder invalide raakt na een mislukte zelfmoordpoging, vraagt zij naar hem. Hij zoekt haar voor het eerst in twaalf jaar weer op. Samen nemen ze een ingrijpend besluit.
Filmposter Filmposter De Witte Waan

Regisseur De Witte Waan

Adriaan Ditvoorst

Schrijvers De Witte Waan

Adriaan Ditvoorst

Cast De Witte Waan

Thom Hoffman
Guusje van Tilborgh
Pim Lambeau
Louise Ruys

Alternatieve titels

De Witte Waan

White Madness

Filmagenda van De Witte Waan

De Witte Waan

Wil jij weten waar De Witte Waan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Witte Waan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Witte Waan informatie

Benieuwd waar De Witte Waan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Witte Waan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Witte Waan al heeft ontvangen.

De Witte Waan trailer

Benieuwd of De Witte Waan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Witte Waan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Witte Waan kunt kijken!