De Zaanstreek in oorlogstijd (2023)

De Zaanstreek in oorlogstijd

60 minuten 22-03-2023
Filmmaker Robert van Tellingen en publicist Erik Schaap vertellen aan de hand van opnieuw ontdekte beelden uit de Tweede Wereldoorlog de geschiedenis van onderdrukking en verzet in de Zaanstreek. De beelden belichten met name het dagelijks leven in de voormalige Zaangemeenten tijdens de oorlog.

Regisseur De Zaanstreek in oorlogstijd

Robert van Tellingen

Schrijvers De Zaanstreek in oorlogstijd

Onbekend

Cast De Zaanstreek in oorlogstijd

Onbekend

Filmagenda van De Zaanstreek in oorlogstijd

De Zaanstreek in oorlogstijd

Wil jij weten waar De Zaanstreek in oorlogstijd op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Zaanstreek in oorlogstijd draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Zaanstreek in oorlogstijd informatie

Benieuwd waar De Zaanstreek in oorlogstijd over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Zaanstreek in oorlogstijd. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Zaanstreek in oorlogstijd al heeft ontvangen.

De Zaanstreek in oorlogstijd trailer

Benieuwd of De Zaanstreek in oorlogstijd iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Zaanstreek in oorlogstijd jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Zaanstreek in oorlogstijd kunt kijken!