De Zero Revolutie: Henk Peeters (2023)

De Zero Revolutie: Henk Peeters

55 minuten 01-04-2023
Weinig kunstenaars verwijderen zichzelf met zoveel overtuiging van de zelfingenomenheid van de Nederlandse kunstwereld als Henk Peeters. Hij is de spil van de Nederlandse ZERO-beweging, een groep kunstenaars die moderne, conceptuele 'anti-kunst' maakten met vooral industriële materialen. In De Zero Revolutie blikt hij terug op zijn carrière. 

Regisseur De Zero Revolutie: Henk Peeters

Sherman De Jesus

Schrijvers De Zero Revolutie: Henk Peeters

Onbekend

Cast De Zero Revolutie: Henk Peeters

Onbekend

De Zero Revolutie: Henk Peeters

Wil jij weten waar De Zero Revolutie: Henk Peeters op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Zero Revolutie: Henk Peeters draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Zero Revolutie: Henk Peeters informatie

Benieuwd waar De Zero Revolutie: Henk Peeters over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Zero Revolutie: Henk Peeters. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Zero Revolutie: Henk Peeters al heeft ontvangen.

De Zero Revolutie: Henk Peeters trailer

Benieuwd of De Zero Revolutie: Henk Peeters iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Zero Revolutie: Henk Peeters jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Zero Revolutie: Henk Peeters kunt kijken!