De Zes van Zaerum

De Zes van Zaerum

25-02-2020
De Zes van Zaerum is een documentaire over de markante schutters van Sint Sebastianus én het belang van het verenigingsleven, terwijl het dorp zich opmaakt voor de organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2019. Wat betekent het schuttersleven voor het zestal uit Sevenum, dat met de winst van het OLS plotseling het hoogst haalbare binnen de Limburgse schutterscultuur wist te bereiken?

Geregisseerd door

Ruud Lenssen

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van De Zes van Zaerum

Helaas draait De Zes van Zaerum niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 25-02-2020.

De Zes van Zaerum

Wil jij weten waar De Zes van Zaerum op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Zes van Zaerum draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Zes van Zaerum informatie

Benieuwd waar De Zes van Zaerum over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Zes van Zaerum. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Zes van Zaerum al heeft ontvangen.

De Zes van Zaerum trailer

Benieuwd of De Zes van Zaerum iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Zes van Zaerum jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Zes van Zaerum kunt kijken!