dead ringers (1988)

16 Geweld Grof taalgebruik

dead ringers

16 Geweld Grof taalgebruik
110 minuten Drama, Horror, Thriller 1988

Recensies dead ringers

Metacritic: 86,1
MovieMeter: 3,28
Rotten Tomatoes 82

Filmposter dead ringers

De gebroeders Mantle zijn een identieke tweeling en beide gynaecoloog. Alleen een van de broers heeft een stuk meer zelfvertrouwen en weet altijd de vrouwen die hij ontmoet te verleiden. Wanneer hij genoeg heeft van zijn huidige partner geeft hij haar door aan zijn broer zonder dat ze het doorheeft. Dit loopt al tijden goed, tot er op een dag een actrice hun kliniek binnenkomt en de verlegen broer als eerste verliefd wordt.
Filmposter Filmposter dead ringers

Regisseur dead ringers

David Cronenberg

Schrijvers dead ringers

David Cronenberg

Norman Snider

Bari Wood

Jack Geasland

Cast dead ringers

Geneviève Bujold
Jeremy Irons
Barbara Gordon
Heidi von Palleske

Filmagenda van dead ringers

dead ringers

Wil jij weten waar dead ringers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar dead ringers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

dead ringers informatie

Benieuwd waar dead ringers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over dead ringers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies dead ringers al heeft ontvangen.

dead ringers trailer

Benieuwd of dead ringers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de dead ringers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij dead ringers kunt kijken!