https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/78848-20ea03f15865a05375c1bbd9ca0db536aa56039a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Deep (2018)

6 Geweld Angst
Als het huis van Diep en zijn vrienden door een ongeluk wordt vernield worden ze op pad gestuurd om een nieuw thuis te vinden.

Deep

6 Geweld Angst
91 minuten Animatie, Familie 24-01-2018

Recensies Deep

MovieMeter: 1,6

Filmposter Deep

Als het huis van Diep en zijn vrienden door een ongeluk wordt vernield worden ze op pad gestuurd om een nieuw thuis te vinden.

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde al lang verlaten en het land is onder water komen te staan. De rebelse Diep is reuze benieuwd naar wat er buiten de grot te beleven valt. Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldige middag verandert al snel in een grote ramp. Diep laat per ongeluk een oude torpedo ontploffen ! De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Ze moeten op zoek naar een grote walvis, want alleen hij is sterk genoeg om de steen te verplaatsen. Onderweg komen de zeediertjes op verbazingwekkende plekken, maar zullen ze ook allerlei gevaarlijke situaties moeten doorstaan. Zullen ze de kolonie kunnen bevrijden?

Regisseurs Deep

Julio Gurpide

Julio Soto Gurpide

Schrijvers Deep

Julio Soto Gurpide

Jose Tatay

Salva Rubio

Mike de Seve

Stephen Hughes

Joe Vitale

Minghua Shi (story

Cast Deep

Jeff Bennett
Jess Harnell
Phil LaMarr
Justin Felbinger
Stephen Hughes
Lindsey Alena
Elisabeth Gray

Alternatieve titels

DIEP in de Zee

Deep

Filmagenda van Deep

Deep

Wil jij weten waar Deep op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Deep draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Deep informatie

Benieuwd waar Deep over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Deep. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Deep al heeft ontvangen.

Deep trailer

Benieuwd of Deep iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Deep jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Deep kunt kijken!