Defective (2016)

Defective

101 minuten Thriller, Science fiction, Actie 2016

Recensies Defective

MovieMeter: 2

Filmposter Defective

De nabije toekomst. De S.E.A. is een nieuwe organisatie die de macht heeft over Noord-Amerika. Geüniformeerde maar onherkenbare dienders arresteren iedereen die een misdrijf pleegt, ook al is het iets onschuldigs. De straf? Geëxecuteerd worden in het openbaar. Op een dag zijn Rhett en zijn zus Jean getuigen van duistere praktijken die zich binnen de S.E.A. afspelen. Kort daarna openen genadeloze dienders de jacht op het tweetal. Broer en zus zullen alles op alles moeten zetten om aan hen te ontsnappen.

Bekijk het aanbod van Defective

Filmposter Filmposter Defective

Regisseur Defective

Reese Eveneshen

Schrijvers Defective

Reese Eveneshen

Cast Defective

Colin Paradine
Dennis Andres
Raven Cousens
Ashley Armstrong

Defective

Wil jij weten waar Defective op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Defective draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Defective informatie

Benieuwd waar Defective over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Defective. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Defective al heeft ontvangen.

Defective trailer

Benieuwd of Defective iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Defective jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Defective kunt kijken!