Den Skyldige

Den Skyldige

85 minuten Drama 09-08-2018
Metacritic: 83,1
MovieMeter: 3,71
In afwachting van een rechtszaak omtrent zijn handelen bij een incident, is politie-agent Asger uit zijn functie ontheven en gedwongen om te werken bij de alarmcentrale. Hij beantwoordt een noodoproep van een verwarde vrouw die vermoedelijk slachtoffer is van een ontvoering. Met de telefoon als enige hulpmiddel begint Asger aan een race tegen de klok om de vrouw op te sporen.

Geregisseerd door

Gustav Möller

Schrijvers

Gustav Möller

Emil Nygaard Albertsen

Cast

Jakob Cedergren
Jessica Dinnage
Omar Shargawi
Johan Olsen

Alternatieve titels

Den skyldige (The Guilty)

Den Skyldige

The Guilty

Bioscoopagenda van Den Skyldige

Den Skyldige

Wil jij weten waar Den Skyldige op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Den Skyldige draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Den Skyldige informatie

Benieuwd waar Den Skyldige over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Den Skyldige. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Den Skyldige al heeft ontvangen.

Den Skyldige trailer

Benieuwd of Den Skyldige iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Den Skyldige jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Den Skyldige kunt kijken!