Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære


Bekijk trailer

Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære

78 minuten Animatie, Kinderfilm 2017
MovieMeter: 2,56
Het leven in het dorpje Solby is rustig en vredig totdat op een dag Mitcho en Sebastian een brief in een fles vinden in de haven. De fles is afkomstig van de verdwenen burgemeester van Solby. In het bericht vertelt hij dat hij een mysterieus eiland heeft ontdekt en daar een grote ontdekking heeft gedaan. Ze gaan op een gevaarlijk avontuur om de burgemeester te redden.

Geregisseerd door

Jørgen Lerdam

Philip Einstein Lipski

Amalie Nesbæk Fick

Amalie Næsby Fick

Schrijvers

Bo Hr. Hansen

Jakob Martin Strid

Cast

Alfred Bjerre Larsen
Peter Frödin
Henrik Koefoed
Liva Elvira Magnussen

Alternatieve titels

Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer

Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære

The Giant Pear

Bioscoopagenda van Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære

Helaas draait Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære

Wil jij weten waar Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære informatie

Benieuwd waar Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære al heeft ontvangen.

Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære trailer

Benieuwd of Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære kunt kijken!