Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer


Bekijk trailer

Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer

79 minuten Animatie, Kinderfilm 21-06-2018
MovieMeter: 2,56
In Solby, een klein en vredig havenstadje, is het leven goed voor Mitcho en Sebastiaan. Tot de dag dat ze een fles in de zee vinden met daarin een mysterieuze boodschap. De fles is gestuurd door de burgemeester die al een jaar vermist wordt. Ze besluiten hem te gaan zoeken en komen zo al snel terecht in een bijzonder avontuur vol zeemonsters, rare piraten en…. een mega grote peer!

Geregisseerd door

Jørgen Lerdam

Philip Einstein Lipski

Amalie Nesbæk Fick

Amalie Næsby Fick

Schrijvers

Bo Hr. Hansen

Jakob Martin Strid

Cast

Alfred Bjerre Larsen
Peter Frödin
Henrik Koefoed
Liva Elvira Magnussen

Alternatieve titels

Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer

Den Utrolige Historie om den Kæmpestore Pære

The Giant Pear

Bioscoopagenda van Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer

Helaas draait Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 21-06-2018.

Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer

Wil jij weten waar Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer informatie

Benieuwd waar Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer al heeft ontvangen.

Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer trailer

Benieuwd of Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Het Ongelooflijke Verhaal van de Mega Grote Peer kunt kijken!