The Architect (2007)

The Architect

93 minuten Drama 2007

Recensies The Architect

MovieMeter: 3,33
De succesvolle Hamburgse architect Georg Winter, zijn vrouw en zijn twee kinderen, reizen naar Georgs oude besneeuwde geboorteplaatsje in de bergen om de begrafenis van Georgs overleden moeder bij te wonen. Daar ontmoeten ze de mysterieuze Hannah en haar zoon Alex die een geheim openbaren dat de familie dat de familie van hun stuk brengt. En dan snijdt ook nog eens een lawine het dorp af van de buitenwereld.

Regisseur The Architect

Ina Weisse

Schrijvers The Architect

Daphne Charizani

Ina Weisse

Cast The Architect

Hilde Van Mieghem
Josef Bierbichler
Matthias Schweighöfer
Harald Abdelhamed
Hark Bohm
Maria Hofstätter

The Architect

Wil jij weten waar The Architect op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Architect draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Architect informatie

Benieuwd waar The Architect over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Architect. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Architect al heeft ontvangen.

The Architect trailer

Benieuwd of The Architect iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Architect jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Architect kunt kijken!