Der Himmel Über Berlin (2023)

Der Himmel Über Berlin

127 minuten 11-12-2023
Er zijn mensen die beweren dat Der Himmel über Berlin de laatste fatsoenlijke film is die Wenders heeft gemaakt. Wim Wenders poëtische en metafysische sprookje dat plaats vindt in het Berlijn van voor die Wende is ruim dertig jaar later prachtig digitaal opgepoetst en klaar voor een welverdiend tweede leven. Net als engel Damiel (de charismatische Bruno Ganz), die zijn vleugels aan de wilgen hangt in ruil voor het aardse bestaan waarin hij een mooie circusacrobate wil verleiden. Het aanpassen aan alle menselijke tekortkomingen valt bepaald niet mee. Maar met hulp van een ex-engel, Peter Falk, en aangemoedigd door de liefde, went het stervelingenschap al snel. Memorabel is ook de muziek van Nick Cave en zijn Bad Seeds en het fantastische camerawerk van de hoogbejaarde (in 2001 overleden) Henri Alekan.

Regisseur Der Himmel Über Berlin

Onbekend

Schrijvers Der Himmel Über Berlin

Onbekend

Cast Der Himmel Über Berlin

Onbekend

Der Himmel Über Berlin

Wil jij weten waar Der Himmel Über Berlin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Der Himmel Über Berlin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Der Himmel Über Berlin informatie

Benieuwd waar Der Himmel Über Berlin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Der Himmel Über Berlin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Der Himmel Über Berlin al heeft ontvangen.

Der Himmel Über Berlin trailer

Benieuwd of Der Himmel Über Berlin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Der Himmel Über Berlin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Der Himmel Über Berlin kunt kijken!