Der Himmel über Berlin (1987)

12 Angst

Der Himmel über Berlin

12 Angst
128 minuten Drama, Fantasie, Romantiek 1987

Recensies Der Himmel über Berlin

MovieMeter: 3,7
Metacritic: 79,1
Rotten Tomatoes 98

Filmposter Der Himmel über Berlin

Damiel is een engel, die samen met andere engelen boven Berlijn zweeft om de eenzame en verdrietige inwoners te helpen. Na eeuwen als engel te hebben geleefd, wil hij eigenlijk eens als normaal mens van vlees en bloed leven, om te zien wat hij allemaal mist en om ook eens van de geneugten van de mens te proeven. Dan ontmoet hij een circusacrobate, en nu weet hij zeker dat hij liever tot de levenden wil behoren.
Filmposter Filmposter Der Himmel über Berlin

Regisseur Der Himmel über Berlin

Wim Wenders

Schrijvers Der Himmel über Berlin

Wim Wenders

Peter Handke

Cast Der Himmel über Berlin

Bruno Ganz
Peter Falk
Solveig Dommartin
Otto Sander
Curt Bois

Alternatieve titels

Der Himmel über Berlin

Wings of Desire

Filmagenda van Der Himmel über Berlin

Der Himmel über Berlin

Wil jij weten waar Der Himmel über Berlin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Der Himmel über Berlin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Der Himmel über Berlin informatie

Benieuwd waar Der Himmel über Berlin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Der Himmel über Berlin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Der Himmel über Berlin al heeft ontvangen.

Der Himmel über Berlin trailer

Benieuwd of Der Himmel über Berlin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Der Himmel über Berlin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Der Himmel über Berlin kunt kijken!