All About Me

All About Me

100 minuten Drama, Biografisch 2017
MovieMeter: 3,36
Verfilming naar de autobiografie van de Duitse komiek Hape Kerkeling. In het begin van de jaren zeventig trekt de familie van de achtjarige Hans-Peter in hun nieuwe huis in Recklinghausen. Hier groeit Hans-Peter op. Zijn grootmoeder Änne runt een kruidenierswinkel. Daar observeert en hoort hij de roddelverhalen van de klanten en speelt ze later op komisch parodiërende manier na bij zijn grootmoeder. Hij laat zijn familie ook lachen met zijn parodieën op mensen om hem heen of op beroemdheden op televisie. Helaas leidt zijn moeder aan depressies.

Geregisseerd door

Caroline Link

Schrijvers

Ruth Toma

Caroline Link

Hape Kerkeling

Cast

Joachim Król
Diana Amft
Luise Heyer
Sönke Möhring
Julius Weckauf

Alternatieve titels

All About Me

Der Junge Muss an die Frische Luft

Bioscoopagenda van All About Me

Helaas draait All About Me niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

All About Me

Wil jij weten waar All About Me op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar All About Me draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

All About Me informatie

Benieuwd waar All About Me over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over All About Me. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies All About Me al heeft ontvangen.

All About Me trailer

Benieuwd of All About Me iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de All About Me jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij All About Me kunt kijken!