Der Junge muss an die frische Luft

Der Junge muss an die frische Luft

100 minuten Drama, Biografisch 2017
Verfilming naar de autobiografie van de Duitse komiek Hape Kerkeling. In het begin van de jaren zeventig trekt de familie van de achtjarige Hans-Peter in hun nieuwe huis in Recklinghausen. Hier groeit Hans-Peter op. Zijn grootmoeder Änne runt een kruidenierswinkel. Daar observeert en hoort hij de roddelverhalen van de klanten en speelt ze later op komisch parodiërende manier na bij zijn grootmoeder. Hij laat zijn familie ook lachen met zijn parodieën op mensen om hem heen of op beroemdheden op televisie. Helaas leidt zijn moeder aan depressies.

Geregisseerd door

Caroline Link

Schrijvers

Ruth Toma

Hape Kerkeling

Cast

Diana Amft
Luise Heyer
Sönke Möhring
Julius Weckauf
Martina Eitner-Acheampong

Bioscoopagenda van Der Junge muss an die frische Luft

Der Junge muss an die frische Luft

Wil jij weten waar Der Junge muss an die frische Luft op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Der Junge muss an die frische Luft draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Der Junge muss an die frische Luft informatie

Benieuwd waar Der Junge muss an die frische Luft over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Der Junge muss an die frische Luft. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Der Junge muss an die frische Luft al heeft ontvangen.

Der Junge muss an die frische Luft trailer

Benieuwd of Der Junge muss an die frische Luft iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Der Junge muss an die frische Luft jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Der Junge muss an die frische Luft kunt kijken!