Der Kommer en Dag

Der Kommer en Dag

110 minuten Drama, Historisch 2016
De bloeiende jaren 60. Twee jonge broers worden beroofd van hun vrije leven, wanneer ze in een jongensinternaat worden geplaatst waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Geweld en vernedering is er een onderdeel van het dagelijkse leven. Slechts gewapend met een levendige fantasie en een wispelturige hoop, gaan de jongens de angstaanjagende strijd aan met directeur Heck en zijn dodelijke tirannie.

Geregisseerd door

Jesper W. Nielsen

Schrijvers

Søren Sveistrup

Cast

Albert Rudbeck Lindhardt
Sofie Gråbøl
Lars Mikkelsen
Harald Kaiser Hermann

Alternatieve titels

The Day Will Come

Der Kommer en Dag

Bioscoopagenda van Der Kommer en Dag

Der Kommer en Dag

Wil jij weten waar Der Kommer en Dag op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Der Kommer en Dag draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Der Kommer en Dag informatie

Benieuwd waar Der Kommer en Dag over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Der Kommer en Dag. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Der Kommer en Dag al heeft ontvangen.

Der Kommer en Dag trailer

Benieuwd of Der Kommer en Dag iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Der Kommer en Dag jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Der Kommer en Dag kunt kijken!