Destiny (1920)

Destiny

114 minuten Drama, Horror, Thriller, Fantasie 1920

Recensies Destiny

MovieMeter: 3,59
Rotten Tomatoes 92

Filmposter Destiny

Als een jonge vrouw zich realiseert dat haar man door "De Dood" wordt weggedragen, probeert ze in haar wanhoop alles om hem terug te brengen. Na een visioen over verloren zielen die het grondgebied van "De Dood" binnenmarcheren, valt ze flauw en wordt ze naar een kruidendokter gebracht, waar ze vergif inneemt. Als ze tegenover "De Dood" komt te staan laat hij haar drie brandende kaarsen zien die elk een menselijk leven voorstellen op de vlucht voor de dood. Zodra de kaarsen uitgaan sterft de persoon in kwestie. Als ze in staat is om één van deze levens te redden belooft hij haar dat ze haar geliefde terug krijgt.
Filmposter Filmposter Destiny

Regisseur Destiny

Fritz Lang

Schrijvers Destiny

Fritz Lang

Thea von Harbou

Cast Destiny

Lil Dagover
Hans Sternberg
Bernhard Goetzke
Walter Janssen

Alternatieve titels

Der Müde Tod

Destiny

Filmagenda van Destiny

Destiny

Wil jij weten waar Destiny op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Destiny draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Destiny informatie

Benieuwd waar Destiny over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Destiny. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Destiny al heeft ontvangen.

Destiny trailer

Benieuwd of Destiny iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Destiny jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Destiny kunt kijken!