December (2008)

December

Drama 2008

Recensies December

Filmposter December

Jonni (Tomas Lemarquis) keert terug naar IJsland om de kerstdagen met zijn familie door te brengen en een album op te nemen met zijn oude band. Hij komt er al snel achter dat de omstandigheden binnen zijn familie enorm zijn veranderd en zijn vrienden verder zijn gegaan met hun leven. Jonni zal moeten leren omgaan met deze nieuwe werkelijkheid en ondanks alles de kerstdagen voor zijn familie zo prettig mogelijk zien te maken.
Filmposter Filmposter December

Regisseur December

Hilmar Oddsson

Schrijvers December

Páll Kristinn Pálsson

Cast December

Benedikt Árnason
Lovísa Elísabet Sigrúnardóttir
Tómas Lemarquis
Kjartan Bjargmundsson
Haki Darrason
Laufey Elíasdóttir
Jón Páll Eyjólfsson

December

Wil jij weten waar December op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar December draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

December informatie

Benieuwd waar December over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over December. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies December al heeft ontvangen.

December trailer

Benieuwd of December iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de December jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij December kunt kijken!