Destello bravío (2021)

12 Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

Destello bravío

12 Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
98 minuten 2021

Recensies Destello bravío

MovieMeter: 3,12

Filmposter Destello bravío

Met een cassetterecorder neemt Isa berichten op voor zichzelf, die ze later afspeelt. “Er zal een machtige lichtflits verschijnen boven het dorp, die alles zal veranderen”, hoort ze zich zeggen. “Het is prachtig. We krijgen allemaal hoofdpijn, we verliezen ons geheugen en we verdwijnen.” Isa hoopt op verandering en dat is niet verwonderlijk. Ze woont in een kleine gemeente in het zuidwesten van Spanje, waar nooit iets gebeurt. Jongeren verlaten het gebied. Voor degenen die er nog wonen, lijkt de tijd stil te staan. Cita neemt daar geen genoegen mee; ze hoopt op iets anders. Ze verlaat haar man en dwaalt door het stadje. Isa, Cita en andere vrouwen worden gevolgd die los proberen te breken uit hun statische bestaan. Een groepje dames luncht en roddelt samen. De oude María rouwt om haar overleden man Paco. Soms hoort iemand een geluid dat alle anderen ontgaat. Vrouwelijke lusten spelen op, al dan niet onder invloed van zelfgebakken zoetigheid. ’s Nachts en in de vroege ochtend klinkt alles anders.
Filmposter Filmposter Destello bravío

Regisseur Destello bravío

Ainhoa Rodríguez

Schrijvers Destello bravío

Onbekend

Cast Destello bravío

Guadalupe Gutiérrez
Carmen Valverde
Isabel Mendoza

Filmagenda van Destello bravío

Destello bravío

Wil jij weten waar Destello bravío op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Destello bravío draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Destello bravío informatie

Benieuwd waar Destello bravío over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Destello bravío. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Destello bravío al heeft ontvangen.

Destello bravío trailer

Benieuwd of Destello bravío iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Destello bravío jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Destello bravío kunt kijken!