https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135297-c2e7f60e901ef7ef854c9cf8371a4854cd14587e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Deux (2020)

Angst Grof taalgebruik
Buurvrouwen Madeleine (Martine Chevallier) en Nina (Barbara Sukowa, Hannah Arendt, Romance & Cigarettes) zijn al tientallen jaren elkaars grote liefde. Maar niemand weet dat deze vrouwen meer delen dan hun trappenhuis. Hun grootste wens is hun appartement

Deux

Angst Grof taalgebruik
95 minuten 24-09-2020

Recensies Deux

Filmposter Deux

Buurvrouwen Madeleine (Martine Chevallier) en Nina (Barbara Sukowa, Hannah Arendt, Romance & Cigarettes) zijn al tientallen jaren elkaars grote liefde. Maar niemand weet dat deze vrouwen meer delen dan hun trappenhuis. Hun grootste wens is hun appartement

De gepensioneerde Madeleine (Martine Chevallier) en Nina (Barbara Sukowa, Hannah Arendt, Romance & Cigarettes) zijn al tientallen jaren elkaars grote liefde, maar niemand die dat weet. Voor hun naasten, waaronder Madeleines bemoeizuchtige dochter (Léa Drucker), zijn ze simpelweg buurvrouwen die dezelfde gang delen. In werkelijkheid biedt deze gang een portaal tussen twee compleet verschillende werelden: die van een zorgzame moeder en oma die haar kinderen maar niet durft te vertellen dat ze een geheim liefdesleven heeft, en die van een vrijzinnige onafhankelijke vrouw die ernaar smacht haar leven met haar geliefde door te brengen, in het openbaar. Madeleine en Nina leiden een liefdevol leven samen en genieten van de dingen van alledag. Hun deuren staan altijd open en ze bewegen zich vrijelijk tussen de appartementen. Tot hun portaal door een onverwachte gebeurtenis plotseling gesloten wordt, en ze elkaar niet meer kunnen bereiken. Het gevoelige Deux werd geregisseerd door Filippo Meneghetti en beleefde de wereldpremière op het Toronto Filmfestival. Voor zijn debuut wist hij acteerkanonnen Martine Chevallier (grande dame van de Franse theaterwereld) en Barbara Sukowa (muze van Rainer Werner Fassbinder en Margarethe von Trotta) te strikken.

Bekijk het aanbod van Deux

Deux Deux Deux Deux Deux Deux
Filmposter Filmposter Deux

Regisseur Deux

Filippo Meneghetti

Schrijvers Deux

Onbekend

Cast Deux

Barbara Sukowa
Léa Drucker
Martine Chevallier

Deux

Wil jij weten waar Deux op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Deux draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Deux informatie

Benieuwd waar Deux over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Deux. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Deux al heeft ontvangen.

Deux trailer

Benieuwd of Deux iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Deux jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Deux kunt kijken!