Devil in a Blue Dress (1995)

12 Angst Discriminatie Geweld Grof taalgebruik

Devil in a Blue Dress

12 Angst Discriminatie Geweld Grof taalgebruik
100 minuten Drama, Misdaad, Mysterie, Thriller, Crime 1995

Recensies Devil in a Blue Dress

Metacritic: 78,1
MovieMeter: 2,95
Rotten Tomatoes 88

Filmposter Devil in a Blue Dress

Easy Rawlins zoekt werk als onderhoudsman bij een vliegtuigfabriek, maar het wil niet lukken. Dan krijgt hij het aanbod om een dame op te sporen die in jazzclubs rondhangt in de zwarte buurten. Hij accepteert de opdracht, maar voor hij haar gevonden heeft is er al een dode gevallen. Hij vindt haar en ze zegt met hem mee naar zijn opdrachtgever te gaan, maar eerst onder zijn begeleiding een brief wil ophalen. Zijn problemen zijn nog niet over.
Filmposter Filmposter Devil in a Blue Dress

Regisseur Devil in a Blue Dress

Carl Franklin

Schrijvers Devil in a Blue Dress

Carl Franklin

Walter Mosley

Cast Devil in a Blue Dress

Jennifer Beals
Denzel Washington
Don Cheadle
Tom Sizemore

Alternatieve titels

Devil in a Blue Dress

Devil in a Blue Dress (12 jr. versie)

Filmagenda van Devil in a Blue Dress

Devil in a Blue Dress

Wil jij weten waar Devil in a Blue Dress op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Devil in a Blue Dress draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Devil in a Blue Dress informatie

Benieuwd waar Devil in a Blue Dress over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Devil in a Blue Dress. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Devil in a Blue Dress al heeft ontvangen.

Devil in a Blue Dress trailer

Benieuwd of Devil in a Blue Dress iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Devil in a Blue Dress jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Devil in a Blue Dress kunt kijken!