Diamantino

Diamantino

96 minuten Drama, Komedie, Fantasie, Science fiction 2017
Metacritic: 75,1
MovieMeter: 2,83
Rotten Tomatoes 87
Diamantino is 's werelds grootste voetbalster. Hij verliest echter zijn speciale touch en eindigt zijn carrière in schande. Hij besluit op zoek te gaan naar een nieuw doel. Daarvoor zet de internationale sterspeler een waanzinnige odyssee in gang waarin hij geconfronteerd wordt met het neofascisme, de vluchtelingencrisis, genetische modificatie en de jacht op de bron van genialiteit.

Geregisseerd door

Daniel Schmidt

Gabriel Abrantes

Schrijvers

Daniel Schmidt

Gabriel Abrantes

Cast

Carloto Cotta
Chico Chapas
Abílio Bejinha
Joana Barrios
Cleo Tavares
Anabela Moreira
Margarida Moreira

Bioscoopagenda van Diamantino

Helaas draait Diamantino niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

Diamantino

Wil jij weten waar Diamantino op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Diamantino draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Diamantino informatie

Benieuwd waar Diamantino over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Diamantino. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Diamantino al heeft ontvangen.

Diamantino trailer

Benieuwd of Diamantino iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Diamantino jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Diamantino kunt kijken!