https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/147014-b9b56990b5504e4e7820b753f894d848e48eb564/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Diarios de Motocicleta (2004)

AL
Portret van een legendarische motorreis door Zuid-Amerika die Che Guevara in zijn studententijd maakte met zijn vriend Alberto

Diarios de Motocicleta

AL
126 minuten Drama, Roadmovie, Avontuur, Biografisch, Historisch 2004

Recensies Diarios de Motocicleta

MovieMeter: 3,73
Metacritic: 75,1
Rotten Tomatoes 83

Filmposter Diarios de Motocicleta

Portret van een legendarische motorreis door Zuid-Amerika die Che Guevara in zijn studententijd maakte met zijn vriend Alberto

Gebaseerd op de reisverhalen van Che Guevara, één van de leiders van de Cubaanse revolutie. In zijn memoires beschrijft Guevara de avonturen die hij samen met zijn beste vriend Alberto heeft gehad tijdens zijn tocht, begin 1952, door Zuid-Amerika met de motor.

Bekijk het aanbod van Diarios de Motocicleta

 Diarios de Motocicleta
Filmposter Filmposter  Diarios de Motocicleta

Regisseur Diarios de Motocicleta

Walter Salles

Schrijvers Diarios de Motocicleta

Ernesto 'Che' Guevara

Alberto Granado

Jose Rivera

Cast Diarios de Motocicleta

Gael García Bernal
Rodrigo De la Serna
Susana Lanteri
Mía Maestro
Mercedes Morán

Alternatieve titels

Diarios de Motocicleta

The Motorcycle Diaries

Filmagenda van Diarios de Motocicleta

Diarios de Motocicleta

Wil jij weten waar Diarios de Motocicleta op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Diarios de Motocicleta draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Diarios de Motocicleta informatie

Benieuwd waar Diarios de Motocicleta over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Diarios de Motocicleta. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Diarios de Motocicleta al heeft ontvangen.

Diarios de Motocicleta trailer

Benieuwd of Diarios de Motocicleta iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Diarios de Motocicleta jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Diarios de Motocicleta kunt kijken!