The Dreamed Ones (2015)

The Dreamed Ones

89 minuten Drama 2015

Recensies The Dreamed Ones

Rotten Tomatoes 100

Filmposter The Dreamed Ones

Centraal in deze experimentele film staan de briefwisselingen tussen Ingeborg Bachmann en Paul Celan. Het dramatische, extatische, maar ook oneindig trieste liefdesverhaal tussen Bachmann en Celan begint in 1948, en het eindigt met de zelfmoord van Celan in 1971 in Parijs. Voor Ingeborg Bachmann is hij de grote liefde van haar leven, maar toch ziet ze hem altijd als een vreemdeling en als een Jood uit Czernowitz, wiens ouders omkwamen in de Holocaust. Zelf heeft ze niet zoiets ervaren. Ze houdt van hem en zoekt de grenzen op: zowel de hare als de zijne. In een moment van twijfel vraagt ​​ze zich af: "Zijn we alleen maar gedroomd?"
Filmposter Filmposter The Dreamed Ones

Regisseur The Dreamed Ones

Ruth Beckermann

Schrijvers The Dreamed Ones

Ingeborg Bachmann

Ruth Beckermann

Paul Celan

Ina Hartwig

Cast The Dreamed Ones

Laurence Rupp
Anja Plaschg

Alternatieve titels

Die Geträumten

The Dreamed Ones

Filmagenda van The Dreamed Ones

The Dreamed Ones

Wil jij weten waar The Dreamed Ones op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Dreamed Ones draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Dreamed Ones informatie

Benieuwd waar The Dreamed Ones over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Dreamed Ones. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Dreamed Ones al heeft ontvangen.

The Dreamed Ones trailer

Benieuwd of The Dreamed Ones iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Dreamed Ones jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Dreamed Ones kunt kijken!