Die Goldfische (2018)

Die Goldfische

111 minuten Komedie 2018

Recensies Die Goldfische

MovieMeter: 2,5

Filmposter Die Goldfische

Een fondsbeheerder is onlangs verlamd geworden aan beide zijden van het lichaam. Hij gebruikt een nietsvermoedende groep mensen met een fysieke handicap als dekmantel om zijn illegale inkomsten over de Zwitserse grens te smokkelen. In het proces leert hij dat er meer in het leven is dan geld en vindt hij geluk op een moment waarop hij het het minst verwacht.
Filmposter Filmposter Die Goldfische

Regisseur Die Goldfische

Alireza Golafshan

Schrijvers Die Goldfische

Alireza Golafshan

Cast Die Goldfische

Tom Schilling
Axel Stein
Jella Haase
Birgit Minichmayr

Filmagenda van Die Goldfische

Die Goldfische

Wil jij weten waar Die Goldfische op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Die Goldfische draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Die Goldfische informatie

Benieuwd waar Die Goldfische over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Die Goldfische. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Die Goldfische al heeft ontvangen.

Die Goldfische trailer

Benieuwd of Die Goldfische iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Die Goldfische jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Die Goldfische kunt kijken!