https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/111194-ec8926dbe32342cc43264277381048e0ef663988/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Die göttliche Ordnung (2017)

AL
Feminisme ontdekt eindelijk ook het Zwitserse platteland met als resultaat stemrecht voor vrouwen in 1971 (!).
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Die göttliche Ordnung

AL
96 minuten Drama 14-09-2017

Recensies Die göttliche Ordnung

Metacritic: 67,1
MovieMeter: 3,34

Filmposter Die göttliche Ordnung

Feminisme ontdekt eindelijk ook het Zwitserse platteland met als resultaat stemrecht voor vrouwen in 1971 (!).

Zwitserland, 1971. Nora is een jonge huisvrouw die samen met haar man en hun twee zonen in een rustig dorpje woont. Op het Zwitserse platteland hebben ze weinig meegekregen van de wereldwijde sociale onrusten in 1968. Het leven van Nora en de verhoudingen in hun dorp zijn dan ook onveranderd. Totdat de feministische beweging ook haar bereikt en ze begint op te komen voor het vrouwelijk stemrecht en daarbij ook de vrouwen uit het dorp weet te activeren.
Die göttliche Ordnung Die göttliche Ordnung Die göttliche Ordnung Die göttliche Ordnung Die göttliche Ordnung Die göttliche Ordnung
Filmposter Filmposter Die göttliche Ordnung

Regisseur Die göttliche Ordnung

Petra Biondina Volpe

Schrijvers Die göttliche Ordnung

Petra Biondina Volpe

Cast Die göttliche Ordnung

Sofia Helin
Maximilian Simonischek
Sibylle Brunner
Nicholas Ofczarek
Marie Leuenberger
Marta Zoffoli
Max Simonischek
Rachel Braunschweig

Alternatieve titels

The Divine Order

Die göttliche Ordnung

Filmagenda van Die göttliche Ordnung

Die göttliche Ordnung

Wil jij weten waar Die göttliche Ordnung op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Die göttliche Ordnung draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Die göttliche Ordnung informatie

Benieuwd waar Die göttliche Ordnung over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Die göttliche Ordnung. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Die göttliche Ordnung al heeft ontvangen.

Die göttliche Ordnung trailer

Benieuwd of Die göttliche Ordnung iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Die göttliche Ordnung jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Die göttliche Ordnung kunt kijken!