Die Insel der Dämonen (2024)

Die Insel der Dämonen

83 minuten 24-02-2024
Filmmaker Friedrich Dalsheim, vertelt het verhaal van Bali vanuit de inwoners van het Eiland der Goden. De etnografische film (uit 1933) vertoont de lyrische landschappen van het eiland door middel van het perspectief van de mens.

Regisseur Die Insel der Dämonen

Friedrich Dalsheim

Schrijvers Die Insel der Dämonen

Onbekend

Cast Die Insel der Dämonen

Onbekend

Die Insel der Dämonen

Wil jij weten waar Die Insel der Dämonen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Die Insel der Dämonen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Die Insel der Dämonen informatie

Benieuwd waar Die Insel der Dämonen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Die Insel der Dämonen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Die Insel der Dämonen al heeft ontvangen.

Die Insel der Dämonen trailer

Benieuwd of Die Insel der Dämonen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Die Insel der Dämonen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Die Insel der Dämonen kunt kijken!