https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/80399-38684bb02d895a658f2cc3611f947ac10c6f4495/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Kleine Heks (2018)

6 Angst
De kleine heks moet bewijzen dat ze een goede heks is. Maar de boze heks Rumpumpel wil voorkomen dat ze succesvol is en ook de kleine heks zelf is bepaald niet zo ijverig.

De Kleine Heks

6 Angst
103 minuten Avontuur, Familie 18-07-2018

Recensies De Kleine Heks

MovieMeter: 3,18

Filmposter De Kleine Heks

De kleine heks moet bewijzen dat ze een goede heks is. Maar de boze heks Rumpumpel wil voorkomen dat ze succesvol is en ook de kleine heks zelf is bepaald niet zo ijverig.

De Kleine Heks woont samen met haar raaf Abraxas diep in het bos. Ze is pas 127 - wat nog heel jong is voor een heks - en mag nog niet naar het grote heksenfeest op de Bloksberg. Maar de Kleine Heks wil heel graag dansen met de andere heksen en rondjes vliegen op haar bezemsteel, dus ze besluit er stiekem heen te gaan. Als ze wordt betrapt mag ze alleen terugkomen als ze binnen één jaar alle spreuken van het grote magische boek uit haar hoofd leert. De Kleine Heks oefent dagenlang op de gekste heksenspreuken, haalt heel wat streken uit en rolt van het ene avontuur in het andere met Abraxas en haar vriendjes Thomas en Fietje. Lukt het haar alle toverspreuken te onthouden en iedereen in het bos te overtuigen dat ze de állerbeste is? Naar de wereldwijde bestseller van Otfried Preußler

Bekijk het aanbod van De Kleine Heks

Regisseur De Kleine Heks

Mike Schaerer

Schrijvers De Kleine Heks

Otfried Preußler

Matthias Pacht

Cast De Kleine Heks

Karoline Herfurth
Suzanne von Borsody
Axel Prahl
Luis Vorbach
Eveline Hall
Momo Beier

Alternatieve titels

De Kleine Heks

The Little Witch

Filmagenda van De Kleine Heks

De Kleine Heks

Wil jij weten waar De Kleine Heks op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Kleine Heks draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Kleine Heks informatie

Benieuwd waar De Kleine Heks over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Kleine Heks. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Kleine Heks al heeft ontvangen.

De Kleine Heks trailer

Benieuwd of De Kleine Heks iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Kleine Heks jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Kleine Heks kunt kijken!