DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG (2021)

DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG

24-06-2021
Die Vergangenheitsbewältigung. Geen enkel land is middels film zo bezig om het verleden een plek te geven dan Duitsland. De Duitse geschiedenis heeft wel de nodige pijnplekjes opgeleverd zoals een Tweede Wereldoorlog, het DDR-verleden en de radicalisatie van de jaren ‘70 waar de aanslagen van de Baader-Meinhof groep en de RAF het nieuws domineerden. De Duitse film gaat dit pijnlijke verleden niet uit de weg, juist het tegendeel is waar. Het resultaat is een moedige cinema die films opleverde zoals DIE BRUCKE, SOPHIE SCHOLL, DAS LEBEN DER ANDEREN en WERK OHNE AUTOR. Jan Salden is Filmdocent theorie aan het Maastricht Institute of Arts. Aanvang 19:30 uur. De bijeenkomst duurt ongeveer 2,5 uur, incl. een pauze. Passe-Partout is geldig. Regulier ticket: €13,50 Filmpas, Stadspas, Studentenkaart: €11,50 Reserveren is niet mogelijk.

Regisseur DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG

Onbekend

Schrijvers DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG

Onbekend

Cast DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG

Onbekend

Filmagenda van DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG

DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG

Wil jij weten waar DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG informatie

Benieuwd waar DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG al heeft ontvangen.

DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG trailer

Benieuwd of DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij DIE VERGANGENHEITSBEWALTIGUNG kunt kijken!