Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61 (2024)

Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61

15-04-2024
Diederik was bijna acht jaar toen de eerste mensen landden op de maan. De korrelige beelden van astronauten in witte pakken maakten een onuitwisbare indruk. Net als de beelden en geluiden van Vietnam en Cambodja. En Toppop niet te vergeten. Zijn wereldbeeld werd in hoge mate bepaald door Asterix, Kuifje en de kennis uit de Kijk. En misschien is dat nog wel steeds zo. De kracht en betekenis van herinnering, daarover gaat Diederiks vijfde solo. Hij vraagt zich af wat er, anno nu, over is van de verbazing, verwondering en bewondering van een ventje van bouwjaar ’61. Goed nieuws: meer dan genoeg om een avond mee te vullen. Na zijn voorouders jarenlang in het theater tot leven te hebben gewekt gaat Diederik nu eindelijk zijn eigen verleden te lijf. Het jongetje van toen kijkt naar de wereld van nu. En andersom. Een halve eeuw terug in de tijd is voor meesterverteller Van Vleuten maar een kleine stap. Wat die kleine stap voor de mensheid betekent weten we na afloop.

Regisseur Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61

Onbekend

Schrijvers Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61

Onbekend

Cast Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61

Onbekend

Filmagenda van Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61

Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61

Wil jij weten waar Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61 informatie

Benieuwd waar Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61 al heeft ontvangen.

Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61 trailer

Benieuwd of Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Diederik van Vleuten - Bouwjaar '61 kunt kijken!