Dikkertje Dap

Dikkertje Dap

74 minuten Familie 2017
MovieMeter: 2,88
Dikkertje Dap is een jongetje dat op dezelfde dag is geboren als Raf, een giraf. Zijn opa werkt als verzorger in een dierentuin en daarom is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk, totdat het jongetje naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Hij doet er vervolgens alles aan om Raf mee te nemen, zodat hij kennis kan maken met zijn nieuwe vriend Yous.

Geregisseerd door

Barbara Bredero

Schrijvers

Tijs van Marle

Mirjam Oomkes

Laura Weeda

Annie M.G. Schmidt

Cast

Martijn Fischer
Medi Broekman
Dolores Leeuwin
Liam de Vries

Alternatieve titels

Dikkertje Dap

My Giraffe

Dikkertje Dap

Bioscoopagenda van Dikkertje Dap

Dikkertje Dap

Wil jij weten waar Dikkertje Dap op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dikkertje Dap draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dikkertje Dap informatie

Benieuwd waar Dikkertje Dap over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dikkertje Dap. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dikkertje Dap al heeft ontvangen.

Dikkertje Dap trailer

Benieuwd of Dikkertje Dap iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dikkertje Dap jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dikkertje Dap kunt kijken!