Dikkertje Dap


Bekijk trailer

Dikkertje Dap

74 minuten Familie 04-10-2017
MovieMeter: 2,88
Dikkertje Dap is op dezelfde dag geboren als zijn beste vriend Raf, een giraf. Omdat zijn opa verzorger is in de dierentuin is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk en delen alles, tot Dikkertje voor het eerst naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Dikkertje mist Raf enorm, maar maakt ook spannende nieuwe dingen mee. Hij maakt zelfs een nieuwe vriend, Yous. Raf mist Dikkertje ook en wil graag mee naar school. Daarom bedenkt Dikkertje een plan om de giraf mee naar school te nemen en zijn twee vrienden bij elkaar te brengen. Dikkertje Dap is gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

Geregisseerd door

Barbara Bredero

Schrijvers

Tijs van Marle

Mirjam Oomkes

Laura Weeda

Annie M.G. Schmidt

Cast

Martijn Fischer
Medi Broekman
Dolores Leeuwin
Liam de Vries

Alternatieve titels

Dikkertje Dap

My Giraffe

Bioscoopagenda van Dikkertje Dap

Helaas draait Dikkertje Dap niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 04-10-2017.

Dikkertje Dap

Wil jij weten waar Dikkertje Dap op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dikkertje Dap draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dikkertje Dap informatie

Benieuwd waar Dikkertje Dap over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dikkertje Dap. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dikkertje Dap al heeft ontvangen.

Dikkertje Dap trailer

Benieuwd of Dikkertje Dap iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dikkertje Dap jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dikkertje Dap kunt kijken!