Dikkie Dik en de taart (2024)

Dikkie Dik en de taart

50 minuten 23-02-2024
Dikkie Dik en de taart 2+ Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dick neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dick luistert niet… De taart is op en Dikkie Dick moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor de appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik? “Dikkie Dik en de taart” is een kleine sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezonden en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Zondag 25 februari 2024, Tickets: € 9.00

Regisseur Dikkie Dik en de taart

Onbekend

Schrijvers Dikkie Dik en de taart

Onbekend

Cast Dikkie Dik en de taart

Onbekend

Filmagenda van Dikkie Dik en de taart

Dikkie Dik en de taart

Wil jij weten waar Dikkie Dik en de taart op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dikkie Dik en de taart draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dikkie Dik en de taart informatie

Benieuwd waar Dikkie Dik en de taart over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dikkie Dik en de taart . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dikkie Dik en de taart al heeft ontvangen.

Dikkie Dik en de taart trailer

Benieuwd of Dikkie Dik en de taart iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dikkie Dik en de taart jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dikkie Dik en de taart kunt kijken!