Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling) (2020)

Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling)

04-08-2020
Dikkie Dik en de taart is een theatervoorstelling voor de allerkleinsten onder ons. Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één… Dikkie Dik hou op, je wordt nog ziek. Maar Dikkie Dik luistert niet… De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als Dikkie Dik is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik? ‘Dikkie Dik en de taart’. Een kleine, sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke. De voorstelling wordt uitgevoerd door Joes. Een volwassenkaart kost €10,50 en een kinderkaart €9,50.

Regisseur Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling)

Onbekend

Schrijvers Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling)

Onbekend

Cast Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling)

Kira Kool

Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling)

Wil jij weten waar Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling) informatie

Benieuwd waar Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling) al heeft ontvangen.

Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling) trailer

Benieuwd of Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dikkie Dik en de Taart (Theatervoorstelling) kunt kijken!