https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218885-856f367ca2fcc10d65ddd16f0962cf1047be8b6a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel (2024)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

AL
62 minuten 19-06-2024

Filmposter Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Dikkie Dik ontdekt dat er iets ergs is gebeurd: Beer is verdwenen! Beer is zijn liefste knuffel en moet teruggevonden worden. Gelukkig krijgt Dikkie Dik de hulp van Poes Muis, zijn beste vriendinnetje. Samen gaan ze op onderzoek uit en daarbij stuiten ze op onverwachte uitdagingen. Een bed kan ook een trampoline zijn, een steen in de tuin blijkt een schildpad te zijn en op een waslijn kun je circustoeren uithalen. Hun zoektocht wordt een ontdekkingsreis en leidt hen naar onbekende nieuwe gebieden, zoals het weiland, de sloot, het bos en het strand. Onderweg treffen ze andere -voor hen onbekende- dieren, die hen proberen te helpen.

Regisseurs Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Erik Verkerk

Joost van den Bosch

Schrijvers Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Onbekend

Cast Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Burny Bos

Filmagenda van Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

Wil jij weten waar Dikkie Dik en de verdwenen knuffel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dikkie Dik en de verdwenen knuffel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel informatie

Benieuwd waar Dikkie Dik en de verdwenen knuffel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dikkie Dik en de verdwenen knuffel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dikkie Dik en de verdwenen knuffel al heeft ontvangen.

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel trailer

Benieuwd of Dikkie Dik en de verdwenen knuffel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dikkie Dik en de verdwenen knuffel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dikkie Dik en de verdwenen knuffel kunt kijken!