Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios (2024)

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios

21-06-2024
Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Diks vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Ze slaan de pootjes ineen en starten een vrolijke zoektocht vol avonturen. Een doodgewoon bed verandert in een heuse trampoline en buiten op de waslijn kun je balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand en onderweg ontmoeten ze andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Ze hebben niet alleen Beer gevonden, maar ook vele nieuwe vrienden gemaakt.

Regisseur Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios

Erik Verkerk

Schrijvers Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios

Onbekend

Cast Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios

Burny Bos

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios

Wil jij weten waar Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios informatie

Benieuwd waar Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios al heeft ontvangen.

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios trailer

Benieuwd of Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dikkie Dik en de verdwenen knuffel: peuter/ kleuter bios kunt kijken!