Dine-in Cinema: Chef (2024)

Dine-in Cinema: Chef

114 minuten 23-07-2024
Cinecitta viert feest en dat moet natuurlijk groots! In 2014 is Cinecitta na een grondige renovatie en verbouwing die twee jaar duurde, heropend. We willen dit lustrum in de maand augustus vieren met veel evenementen op het gebied van film, food en beleving. één van de vele specials is Dine-in Cinema: Chef Dine-in Cinema Op deze speciale avond neemt u plaats aan een gezellig gedekte tafel in onze tweede huiskamer: Ruimte X. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, zal u kunnen gaan genieten van de film Chef. Tijdens de film serveren wij een vegetarisch hoofdgerecht en een nagerecht in stijl van de film. Chef Precies tien jaar geleden (2014) was de film Chef te zien in de filmtheaters. De film vertelt het verhaal van chefkok Carl die ontslag neemt in een groot en bekend restaurant in Los Angelos om samen Met de hulp van zijn ex-vrouw, beste vriend en zoontje een foodtruck op te knappen en daarin een eigen restaurantje te starten. Tijdens dit prachtige culinaire avontuur herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor koken, leven en liefde. In exact hetzelfde jaar dat de film Chef uitkwam was ook de heropening vann Cinecitta. Wat toen direct veranderde was dat het filmtheater een restaurant kreeg waar heerlijk maar ook eerlijk eten het uitgangspunt was en nog steeds is.

Regisseur Dine-in Cinema: Chef

Onbekend

Schrijvers Dine-in Cinema: Chef

Onbekend

Cast Dine-in Cinema: Chef

Onbekend

Filmagenda van Dine-in Cinema: Chef

Dine-in Cinema: Chef

Wil jij weten waar Dine-in Cinema: Chef op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dine-in Cinema: Chef draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dine-in Cinema: Chef informatie

Benieuwd waar Dine-in Cinema: Chef over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dine-in Cinema: Chef. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dine-in Cinema: Chef al heeft ontvangen.

Dine-in Cinema: Chef trailer

Benieuwd of Dine-in Cinema: Chef iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dine-in Cinema: Chef jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dine-in Cinema: Chef kunt kijken!