DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON (2024)

DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON

90 minuten 16-06-2024
DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON Als aanvulling op 013 CIFF wordt op zaterdag 29 oktober de film HARVEST MOON vertoond in combinatie met heerlijke gerechten die met zorg bereid zijn door de chefs van Ristobar29. Op deze speciale avond neemt u plaats aan een gezellig gedekte tafel in onze tweede huiskamer: Ruimte X. In een ongedwongen sfeer, met intieme verlichting, zal u kunnen gaan genieten van de film Harvest Moon. Tijdens de film serveren wij een vegetarisch hoofdgerecht en een nagerecht in stijl van de film. Wilt u onderdeel zijn van dit exclusieve gezelschap? Er is plaats voor 12 tafels en maximaal 24 personen. Reserveer dus op tijd! De prijs is €32,50 p.p. (incl. film, hoofdgerecht en nagerecht). OVER DE FILM Stadschef Tulgaa (gespeeld door de regisseur) heeft zijn baan in Ulaanbaatar opgegeven en keert terug naar zijn roots op de Mongoolse Steppe om voor zijn stervende vader te zorgen. Eenmaal thuis ontmoet hij Tuntuulei (Tenuun-Erdene Garamkhand), een brutale en agressieve tienjarige jongen die wordt opgevoed door zijn grootouders. Wanneer Tulgaa's vader sterft, besluit Tulgaa te blijven en de oogst te voltooien die zijn vader was begonnen. Eront een band te ontstaan tussen de vaderloze jongen en de vaderloze man...    Tegen de pracht van de Mongoolse Steppe en prachtig in breedbeeld gefilmd door Joshua Fisher, is dit een verhaal voor alle leeftijden dat nog lang na het zien van de film in de gedachten van festivalgangers zal naklinken. Harvest Moon is de winnaar van de Publieksprijs voor de Meest Populaire Film in de Vanguard-sectie van het Vancouver International Film Festival van vorig jaar.  Harvest Moon wordt vertoond met Engelse ondertiteling.

Regisseur DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON

Onbekend

Schrijvers DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON

Onbekend

Cast DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON

Onbekend

DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON

Wil jij weten waar DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON informatie

Benieuwd waar DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON al heeft ontvangen.

DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON trailer

Benieuwd of DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij DINE-IN CINEMA: HARVEST MOON kunt kijken!