Dine-in Cinema The In-Laws (2022)

Dine-in Cinema The In-Laws

90 minuten 03-10-2022
DINE-IN CINEMA: THE IN-LAWS Als aanvulling op 013 CIFF wordt op zaterdag 29 oktober de film THE IN-LAWS vertoond in combinatie met heerlijke gerechten die met zorg bereid zijn door de chefs van Ristobar29. Op deze speciale avond kunt u plaatsnemen aan een gezellige tafel in onze tweede huiskamer: Ruimte X. We nodigen u uit om te genieten van een diner met film, in een ongedwongen sfeer met subtiele sfeerverlichting. OVER HET MENU U wordt in Ruimte X ontvangen met zelfgebakken zuurdesembrood, vergezeld van olijfolie en dip. U kunt de ober vertellen wat u wilt drinken bij uw hoofdgerecht en het dessert. Wilt u bij aanvang van de film een lekker drankje, bestel het dan vooraf aan de bar. Het vegetarische hoofdgerecht met gekozen drankje wordt tijdens de film geserveerd. Vlak voor het einde van de film is het tijd voor het dessert met koffie of thee. Wilt u deel uitmaken van deze exclusieve groep, reserveer dan tijdig! Er is slechts plaats voor tien tafels en maximaal twintig personen. De prijs is 32,50 euro per persoon (incl. film, brood met dip, hoofdgerecht, 1 drankje, dessert). OVER DE FILM Andrzej (Marcin Dorocinski uit The Queen's Gambit) en zijn vrouw Malgorzata (Maja Ostaszewska) zijn een rijk stel dat een zeer slechte dag heeft: hun zoon heeft zojuist zijn verloofde voor het altaar achtergelaten. Terwijl de bruiloftsband in een chique balzaal van het hotel begint te spelen, besluit Andrzej door te gaan met de receptie. Alles is tenslotte betaald en veel bruiloftsgasten zijn van ver gekomen, dus waarom niet? Maar dan verschijnen Wanda (Izabela Kuna) en Tadeusz (Adam Woronowicz), de volkse ouders van de afgewezen bruid... In Jakub Michalczuks snelle, duister grappige regiedebuut vloeit de wodka rijkelijk en ontspint zich totale chaos. Dit terwijl regisseur Michalczuks constant rondzwervende camera de hypocrisie en hebzuchtige verlangens van arm en rijk onthult en terecht op de hak neemt. The In-laws is Pools gesproken met Nederlandse ondertiteling.

Regisseur Dine-in Cinema The In-Laws

Onbekend

Schrijvers Dine-in Cinema The In-Laws

Onbekend

Cast Dine-in Cinema The In-Laws

Onbekend

Filmagenda van Dine-in Cinema The In-Laws

Dine-in Cinema The In-Laws

Wil jij weten waar Dine-in Cinema The In-Laws op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dine-in Cinema The In-Laws draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dine-in Cinema The In-Laws informatie

Benieuwd waar Dine-in Cinema The In-Laws over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dine-in Cinema The In-Laws. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dine-in Cinema The In-Laws al heeft ontvangen.

Dine-in Cinema The In-Laws trailer

Benieuwd of Dine-in Cinema The In-Laws iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dine-in Cinema The In-Laws jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dine-in Cinema The In-Laws kunt kijken!