Dinner In America (2020)

16 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik

Dinner In America

16 Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
106 minuten 2020

Recensies Dinner In America

Filmposter Dinner In America

De punker Simon slaat op de vlucht nadat hij betrokken is geraakt bij brandstichting. Hij vindt een schuilplaats bij de zonderlinge Patty, die fan is van zijn rockband. Ze leren elkaar beter kennen en ontdekken dat ze veel gemeen hebben. Ze gaan een relatie met elkaar aan.
Filmposter Filmposter Dinner In America

Regisseur Dinner In America

Adam Rehmeier

Schrijvers Dinner In America

Onbekend

Cast Dinner In America

Kyle Gallner
Pat Healy
Emily Skeggs

Filmagenda van Dinner In America

Dinner In America

Wil jij weten waar Dinner In America op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Dinner In America draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Dinner In America informatie

Benieuwd waar Dinner In America over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Dinner In America. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Dinner In America al heeft ontvangen.

Dinner In America trailer

Benieuwd of Dinner In America iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Dinner In America jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Dinner In America kunt kijken!